Мясное ассорти
Свяжитесь с нами для получения информации о заказе

Мясное ассорти Имеется 1 товар.

Подкатегории

 • Salami
  Salami (ital. Salame, monikko Salami) on yleisnimi ilmakuivaamalla kypsytetyille italialaistyyppisille kestomakkaroille. Nimi juontuu latinan suolaamista tarkoittavasta sanasta salare.Salami valmistetaan yleensä jauhetusta sianlihasta ja silavasta. Joskus siihen käytetään sianlihan lisäksi, tai sen sijaan, muiden eläinten lihaa, kuten nautaa, hevosta, villisikaa tai aasinlihaa. Liha jauhetaan hyvin hienoksi (esimerkiksi Salami Milano), keskikarkeaksi (esimerkiksi Salami Felino) tai karkeaksi. Salamit voidaan maustaa eri tavoin, esimerkiksi mustapippurilla, valkosipulilla, fenkolilla, chilillä tai viinillä.
 • Prosciutti
  Prosciutto is made from either a pig's or a wild boar's ham (hind leg or thigh). The process of making prosciutto can take anywhere from nine months to two years, depending on the size of the ham.
 • Coppa
  Capocollo/coppa: Tämä keski- ja eteläitalialainen erikoisuus ei ole tehty hakatusta (eli nykyisin jauhetusta) lihasta, kuten tavallinen makkara, vaan pitkistä kokolihan suikaleista, jotka on ensin suolattu ja viinissä marinoitu. Sen jälkeen ne pyöritellään pippurissa, niputetaan pitkiksi pötköiksi ja pujotetaan suoliin. Pötköt kuivataan puutikkuihin sidottuina kylmässä savussa, irrotetaan tikuista ja ripustetaan narulla nippuihin. Paikallisia variaatioita on hyvin monia. Eräs muoto on capocollo pugliese eli apulialainen capocollo, joka on muita paljon pienempikokoinen sekä voimakkaammin savustettu sekä chilillä tuliseksi maustettu. Se voidaan kesäisin säilyttää oliiviöljyyn upotettuna. Makkaran nimi tulee italian sanoista capo, 0pää, ja collo, kaula. Raaka-aineena käytetään siis eläimen pään ja niskan pitkiä, sitkeitä lihaksia. – Saman tapainen tuote on coppa, joka on paksumpaa, sian niska- ja selkäfileestä suolattua ja kuivattua tavaraa. Tästä enemmän *kinkkutiedostossa.
 • Bresaola
  La bresaola è un tipico ed apprezzato salume Valtellinese ottenuto salando, essiccando e stagionando un filetto di bue o di manzo.La bresaola viene prodotta a partire dalle masse muscolari della coscia bovina; i tagli principali sono la fesa o punta d'Anca (il più pregiato), la sottofesa, il magatello ed il sottosso.La carne viene salata a secco e fatta riposare in salamoia per 10-15 giorni; passato questo breve periodo si procede poi con l'asciugamento e la conseguente stagionatura, fasi che nel loro insieme durano dalle 4 alle 8 settimane. Durante l'intero processo di lavorazione si instaurano quei fenomeni naturali in grado di rendere la carne più conservabile, appetibile e digeribile. L'intera produzione avviene in locali appositamente climatizzati.Il prodotto finito ha forma cilindrica ed un colore rosso intenso, uniforme e un po' più scuro ai bordi. Il profumo è delicato e leggermente aromatico, non acido; la carne è compatta ed elastica, priva di fenditure.La bresaola si distingue dagli altri salumi per il suo particolare sapore, dolce e delicato allo stesso tempo. L'aroma inconfondibile di questo prodotto tipico Valtellinese è il risultato di un metodo di conservazione antichissimo che sfrutta al meglio le condizioni ambientali tipiche della provincia di Sondrio.La bresaola affettata dal salumiere andrebbe consumata entro un paio di giorni; quella confezionata o sfusa va invece conservata in frigorifero coprendo la parte tagliata con pellicola trasparente.La bresaola è un salume molto nutriente, povero di grassi, ricco di proteine, ferro, sali minerali ed alcune vitamine. Per questo motivo è un ingrediente tipico delle diete dimagranti e di quelle per sportivi.
 • Salsicce
  Salsiccia on italialaisen ruoka- ja kestomakkaran yleisnimi. Se muistuttaa jossain määrin saksalaista bratwurstia. Raaka-aine ja mausteet vaihtelevat seudun mukaan.Usein salsiccia on raaka sianlihamakkara, joka kypsennetään valmistettaessa ruoaksi.
 • Mortadella
  Mortadella on italialainen sylinterin muotoinen kypsennetty leikkelemakkara. Sen vaaleanpunainen massa on koostumukseltaan kiinteää ja hyvin hienojakoista. Se on valkoisten silavapalojen ja usein myös vihreiden pistaasien täplittämää. Mausteina mortadellassa käytetään esimerkiksi myrttiä, mustapippuria, laakerinlehtiä, muskottia ja korianteria. Se valmistetaan joko kokonaan sianlihasta (puro suino), tai sian- ja naudanlihasta. Maultaan mortadella on mieto.Mortadella on lähtöisin Bolognasta, Emilia-Romagnan alueelta. Ainoastaan Mortadella Bolognalla on EU:n suojattu alkuperänimitys (SAN). Valkosipulilla ja kanelilla maustettu Mortadella di Prato tulee Toscanasta. Laziossa valmistettava Mortadella di Amatrice poikkeaa muista siten, että se on kevyesti savustettu. Mortadella di fegato (maksamortadella) on tyypillinen Lombardian alueen tuote. Se on maultaan voimakkaampaa ja väriltään selvästi tummempaa. Myös monissa maissa, joissa on paljon italialaisperäistä väestöä, valmistetaaan mortadellaa.Mortadellan nimen arvellaan tulevan roomalaisesta makkarasta farcimen mirtatum (myrtillä maustettu makkara) tai suuresta huhmaresta (mortaio), jossa liha perinteisesti jauhettiin.
Показ 1 - 1 из 1 товара
Показ 1 - 1 из 1 товара