San Marzano Tomaatti DOP 400gr, Gustarosso, Danicoop Näytä suurempana

San Marzano Tomaatteja DOP 400gr, Gustarosso, Danicoop

Uusi

3,50 €

Lisätiedot

Paino400 gr.
SälytysAvattu purkki säilyy jääkaapissa 5 päivää
TodistusD.O.P.: Denominazione di origine protetta (Suojattu alkuperänimitys)

Tiedot

San Marzano -tomaatti on peräisin Sarno-Nocerinon alueelta, lähellä Napolia. SAN Marzano -tomaateilla on suojattu alkuperänimitys (DOP). San Marzano -nimi tulee San Marzano -kaupungin mukaan, joka sijaitsee Sarnossa. Sarno on San Marzano -tomaattien syntymäkaupunki. San Marzano -tomaatit ovat suippomallisia, ja soveltuvat erityisen hyvin kuorittuna tomaattimurskaan ja kastikkeeksi. Erityisesti moni kokki käyttää San Marzano -tomaatteja pizzan teossa, sekä San Marzano -tomaattikastiketta pizzan valmistuksessa, sillä sen maku ei ole hapan eikä peitä muita makuja. San Marzano -tomaatit sopivat myös hienostuneimpien aterioiden valmistukseen.

Jokaisessa Gustarosson San Marzano -tomaattipurkin takana on maanviljelijöiden tuntemus ja ja tietämys viljellä juuri San Marzano -tomaatteja. He seuraavat vanhoja perinteitä, jotka ovat kulkeneet jo neljän sukupolven ajan tekijöiden ohjenuorana.

Dani Coop seuraa tarkoin San Marzano -tomaattien viljelyperinteitä, alkaen siemenistä, kasvien jakamisesta muille tuottajille. Dani Coop antaa myös agronomista tukea viljelijöille tomaattien koko kasvun ajan. Näin syntyy Gustarosso.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

San Marzano Tomaatteja DOP 400gr, Gustarosso, Danicoop

San Marzano Tomaatteja DOP 400gr, Gustarosso, Danicoop

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä: