Pesto Tigullio ilman valkosipulia Näytä suurempana

Pesto Tigullio ilman valkosipulia

Uusi

190 gramman lasipurkki

Tiedot

4,50 €

Lisätiedot

Paino190 gr.
SälytysAvattu purkki säilyy jääkaapissa 5 päivää

Tiedot

Pesto on italialainen kastike Ligurian alueelta Pohjois-Italiasta, tarkemmin Genovasta (pesto genovese). Sen juuret ovat roomalaisessa juusto-yrttikastike moretumissa.

Basilika, oliiviöljy, juusto, pinjansiemenet ja valkosipuli ovat peston pääainesosia. Juustona käytetään yleensä parmesaania tai pecorinoa. Pesto syödään yleensä leivän tai pastan kanssa, joskaan sen käyttö ei ole rajoitettu näihin. Kaupallisessa pestossa käytetään usein cashew-pähkinöitä pinjansiementen tilalla, koska ne ovat halvempia ja niillä on samankaltainen rakenne.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Pesto Tigullio ilman valkosipulia

Pesto Tigullio ilman valkosipulia

190 gramman lasipurkki

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä: