Liukeneva ohrajuoma 120gr, Orzo bimbo Näytä suurempana

Liukeneva ohrajuoma 120gr, Orzo bimbo

New product

laatikko jauhettua ohraa 120 gr.

Tiedot

3,50 € sis. alv

Lisätiedot

Paino125 gr.

Tiedot

Oletko koskaan maistanut caffè d'orzoa? Ota hetki itsellesi ja poikkea puotiimme juomaan joko kuppi kuumaa

Ohrakahvi ei nimensä vastaisesti ole lainkaan kahvia, vaan täysin kofeiiniton kahvin tai teen tapaan nautittavaksi tarkoitettu kuuma juoma paahdetusta ohrasta.

Ohrakahvi on paahdettua ja jauhettua ohraa, mikä maistuu hyvin paljon kahvilta, joten sillä voi esimerkiksi korvata helposti kahvin liikajuontia. Ohraa voi huoletta juoda runsaasti päivän aikana, ilman että vatsa menee sekaisin tai verenpaine nousee, eikä se illallakaan enää valvota. Se on mukava lisä kuumien juomien rinnalle, vaihtoehtona kahville tai teelle.
Ohrakahvia voi kokeilla eri tavoin lisäämällä siihen esimerkiksi kaakaojuomajauhetta, kardemummaa, kanelia, kermaa, Siitä voi valmistaa cappuccinon, ja se sopii erityisen hyvin erikoiskahvien pohjaksi

Italiassa kahviloista saa nykyään ohraespressoja ja tuote löytyy kaikkien päivittäistavaramyymälöiden hyllyiltä, eli ilmiö on laajalle levinnyt suuren suosion saavuttanut retrotuote.

Orzo bimbo on tehty tavallisesti viljellystä ohrasta, joka on paahdettu ja huolellisesti jauhettu. Ohrakahvissa ei ole kofeiinia eikä muita tavalliselle kahville ominaisia ainesosia, vain pelkkää paahdettua ja jauhettua ohraa, mikä tekeekin Orzo Bimbosta hyvin lapsille soveltuvan lämpimän ohrajuoman.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Liukeneva ohrajuoma 120gr, Orzo bimbo

Liukeneva ohrajuoma 120gr, Orzo bimbo

laatikko jauhettua ohraa 120 gr.

17 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä: