Jauhettua Ohraa 250g, Orzo Bimbo Näytä suurempana

Jauhettua Ohraa 250g, Orzo Bimbo

Uusi

laatikko jauhettua ohraa 500g

Tiedot

2,90 €

Lisätiedot

Paino250 gr.

Tiedot

Oletko koskaan maistanut caffè d'orzoa? Ota hetki itsellesi ja poikkea puotiimme juomaan joko kuppi kuumaa

Ohrakahvi ei nimensä vastaisesti ole lainkaan kahvia, vaan täysin kofeiiniton kahvin tai teen tapaan nautittavaksi tarkoitettu kuuma juoma paahdetusta ohrasta.

Ohrakahvi on paahdettua ja jauhettua ohraa, mikä maistuu hyvin paljon kahvilta, joten sillä voi esimerkiksi korvata helposti kahvin liikajuontia. Ohraa voi huoletta juoda runsaasti päivän aikana, ilman että vatsa menee sekaisin tai verenpaine nousee, eikä se illallakaan enää valvota. Se on mukava lisä kuumien juomien rinnalle, vaihtoehtona kahville tai teelle.
Ohrakahvia voi kokeilla eri tavoin lisäämällä siihen esimerkiksi kaakaojuomajauhetta, kardemummaa, kanelia, kermaa, Siitä voi valmistaa cappuccinon, ja se sopii erityisen hyvin erikoiskahvien pohjaksi

Italiassa kahviloista saa nykyään ohraespressoja ja tuote löytyy kaikkien päivittäistavaramyymälöiden hyllyiltä, eli ilmiö on laajalle levinnyt suuren suosion saavuttanut retrotuote.

---

Orzo bimbo on tehty tavallisesti viljellystä ohrasta, joka on paahdettu ja huolellisesti jauhettu. Ohrakahvissa ei ole kofeiinia eikä muita tavalliselle kahville ominaisia ainesosia, vain pelkkää paahdettua ohraa, mikä tekeekin Orzo Bimbosta hyvin lapsille soveltuvan lämpimän ohrajuoman.

Orzo bimbo macinatoa voi käyttää espressokeittimessä tai veteen haudutettuna.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Jauhettua Ohraa 250g, Orzo Bimbo

Jauhettua Ohraa 250g, Orzo Bimbo

laatikko jauhettua ohraa 500g

16 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä: