Suklaan makuinen juhlakakku, 400g, Maina Näytä suurempana

Kerman makuinen juhlakakku, 400g, Maina

Uusi

Perinteinen italialainen joulun ajan leivonnainen 400g

Tiedot

Tuotetta ei ole varastossa

8,50 €

Lisätiedot

Paino400 gr.
Säilyntäaineeton

Tiedot

Pandoro on perinteinen italialainen joulun ajan leivonnainen, kotoisin Veronasta. Sen alkuperä ei ole täysin selvä: joidenkin mukaan resepti tulee Itävallasta, jossa tuotettiin niin sanottua Wienin leipää. Toisten mukaan taas pandoro olisi pane de doro, "kultaleipää", jota tarjoiltiin rikkaille venetsialaisille.
Yhdessä panettonen kanssa pandoro on yksi Italian tyypillisimmisä jouluherkuista. Sen taikina on pehmeää ja kullanväristä siinä olevan munan takia, ja tuoksuu vaniljalle. Taikina valmistetaan jauhoista, sokerista, munasta, voista, kaakaovoista ja leivinhiivasta. Pandoron leipominen on erityisen monimutkaista ja koostuu useasta vaivaamis- ja kohoamisvaiheesta. Pandoro tarjoillaan yleensä tomusokerilla koristeltuna, ja sitä syödään vaikkapa aamiaisella tai välipalaksi.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Kerman makuinen juhlakakku, 400g, Maina

Kerman makuinen juhlakakku, 400g, Maina

Perinteinen italialainen joulun ajan leivonnainen 400g

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä: