Maissijauho 375gr, Polenta Valsugana Näytä suurempana

Maissijauho 375gr, Polenta Valsugana

Uusi

paketti maissijauho gr.375

Tiedot

3,10 €

Lisätiedot

Paino350 gr.
Gluteeniton

Tiedot

Polenta Valsugana (maissijauho) on perinteinen Pohjois-Italian herkku. Polenta on nopea valmistaa ja erittäin monipuolinen käyttää: muutamassa minuutissa voit tehdä maukasta ja aitoa perinteistä polentaa.

Polenta on helppo valmistaa: Keitä 1½ litraa vettä lisäten veteen 2 reilua ruokalusikallista suolaa. Tyhjennä annospussi kiehuvaan veteen jatkuvasti samaan suuntaan sekoittaen. Anna kiehua noin 8 minuuttia kokki. Yhdestä annospussista tulee 4-5 annosta.

Kokeile polentaa ragùn (jauhelihakastike) , sienikastikkeen tai yksinkertaisesti tomaattikastikkeen kanssa.

4 – 5 hengen annos
 
1 ½ l vettä
pakkaus Polenta Valsuganaa
 
Keitä vesi kiehuvaksi. Lisää veteen 1 tl suolaa. Sekoita joukkoon polentajauhot. Sekoittele puuroa. Keitä 8 minuuttia.
 
Jos laitat polentaa perinteisesti, kaada puuro tarjoiluastiaan. Lisää sen päälle lisukkeet, esim. paistettua makkaraa, paistettuja sieniä tai juustoa ja voita.
 
 
Laita polentapuuro suorareunaiseen öljyttyyn uunivuokaan. Jätä puuro jäähtymään vuokaan tai paista puuroa noin puoli tuntia 200 asteen uunissa. Kun puuro on jähmettynyt paistettuna tai jäähdytettynä, kaada se leikkuulaudalle. Leikkaa terävällä veitsellä tai langalla sopivan kokoisia viipaleita.
 
Grillaa tai paista pannulla viipaleet.
 
Asettele kuumat viipaleet lautaselle. Lisää seuraksi paistettuja kantarelleja ja/tai broilerinmaksamuhennosta. Lisäksi raikasta oman makusi mukaista salaattia.

 

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Maissijauho 375gr, Polenta Valsugana

Maissijauho 375gr, Polenta Valsugana

paketti maissijauho gr.375

19 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä: