Käytössäsi on seuraavat maksutavat:

Keteinen

 

Maksu käteisenä tilauksen noudon yhteydessä Maskusta / Turusta tai valitessasi kotiinkuljetuksen. Mikäli valitset kotiinkuljetuksen, tilauksentekovaiheessa valitse maksutapa "tilisiirto".

Tilisiirto


Valitessasi maksutavaksi tilisiirron, varaamme tuotteet sinulle 5 arkipäivän ajan (mikäli muuta ei ole erikseen sovittu ennen tilauksen tekoa asiakkaan kanssa). Maksun kirjauduttua tilillemme käsittelemme ja lähetämme tilauksen. Voit nopeuttaa postitusta lähettäen meille sähköisesti kuitin maksusta, jolloin voimme käsitellä ja lähettää tilauksesi nopeammin. Tilausten normaali käsittelyaika on 1-3 arkipäivää.

Checkout


Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle.
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet, yleisimmät luottokortit (Visa, Visa electron ja Mastercard) sekä Joustoraha ja Joustoluotto.
www.checkout.fi

PayPal


Valitessasi maksutavaksi PayPal, verkkokauppa ohjaa sinut PayPal-sivulle jonka kautta voit omilla PayPal-tunnuksillasi suorittaa tilauksen maksun.
PayPalilla on yli 100 miljoonaa jäsentä ja tiliä 190 maassa.
www.paypal.com

Onko PayPalia turvallista käyttää?

PayPal suojaa luottokorttitietojasi alan johtavilla turvallisuuteen ja petosten torjuntaan asiantuntevilla järjestelmiä. Kun käytät PayPalia, luottokorttitietojasi ei koskaan anneta kauppiaalle.

Miksi käyttää PayPalia verkkomaksujen maksamiseen?

PayPalilla on helppo
* tehdä ostoksia tai lähettää rahaa
* tehdä ostoksia ja maksaa koska PayPal tallentaa antamasi tiedot PayPal-tilillesi
* PayPal hyväksyy miljoonia yrityksiä kaikkialla maailmassa ja on ensisijainen maksutapa eBayssa