Keitä olemme

 

Italian Herkut verkkokauppa on erikoistunut italialaisten tuotteiden jälleenmyyntiin yksityisasiakkaille, kaupoille sekä ravintoloille.
Italian Herkut (Delizie Italiane) avattiin vuonna 2013 ystävien toimesta, joiden intohimona on italialainen ruoka ja ruuanlaitto.

Liikkeemme Linnankatu 21, Turku. Tuotteet saapuvat suoraan Italiasta yhteistyökumppanimme (Agoranet) kautta. Keskimäärin saamme varastontäydennykset kahden viikon välein, mutta on mahdollista tilata asiakkaan toivomia tuotteita omalla aikataululla. Tässä tapauksessa otathan yhteyttä meihin info@italianherkut.fi.

Me Italian Herkuissa haluamme tarjota asiakkaillemme ennen kaikkea laatuelintarvikkeita sekä valmisreseptejä italialaisen ruuan ystäville sekä siitä kiinnostuneille. Mikäli italialainen keittiö on lähellä sydäntäsi, meidän kauppamme on sinulle mitä sopivin!

Meiltä löydät reseptit aitoihin italialaisiin makuihin. Reseptit ovat aitoja ja eri maakunnista, mutta helppoja toteuttaa.

Mitä tarjoamme:
 
Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman tuotteita tutuilta, laajasti markkinoiduilta merkeiltä kuten myös erikoisruokavaliota noudattaville soveltuvia tuotteita, luomutuotteita sekä alueellisia tuotteita.
Tällä hetkellä valikoimassamme on n.400 tuotetta. Koska kaikilla tuotteilla ei ole samanlaista kysyntää, saattaa olla että jotkut tuotteemme poistuvat valikoimasta, mutta niitä on kuitenkin mahdollista tilata kauttamme. Mikäli etsitte jotain tuotetta mikä ei sillä hetkellä ole valikoimassamme, tai mitä ei ole koskaan ollutkaan valikoimassamme, otathan meihin yhteyttä info@italianherkut.fi tai 0504130509 tai verkkokaupan keskusteluikkunassa (sivun oikeassa alareunassa). Haluamme ja pyrimme toteuttamaan asiakkaiden toiveet ja kysynnät mahdollisimman hyvin.
Italiassa meillä on yhteyksiä useisiin eri tavarantoimittajiin, joten muutamassa viikossa saamme tilattua ja toimitettua asiakkaallemme lähes minkä tahansa tuotteen. Toimitusaika tilatuille tuotteille n.1-3 viikkoa.

Mikäli tuotteen saamisella on kiire, voimme tilata ja toimittaa tuotteen asiakkaalle jo yhdessä viikossa. Hintatiedot ja lisätiedot saat meiltä tapauskohtaisesti.

Ennen kuin tilaamme Italiasta asiakkaan toivomaa tuotetta, joudumme pyytämään asiakasta maksamaan tilaussummasta puolet etukäteen. Olemme joutuneet ottamaan tämän käytännön sillä jokainen asiakas jolle olemme tilanneet tuotteita erikseen, ei ole lunastanut tuotetta jonka tilaamisesta meille on koitunut kuluja.

Smartpost-toimipisteiden kautta on mahdollista lähettää jopa 30 kg:n paketteja edullisesti, joten isommissakin tilauksissa toimituskulut ovat hyvin kohtuulliset. Jos olet tekemässä isompaa tilausta, niin voit halutessasi ottaa meihin ensin yhteyttä.

Me käytämme tilaustemme pakkauksissa kierrätysmateriaaleja, jotta emme kuormittaisi luontoa ja pystyäksemme tarjoamaan teille aina kohtuuhintaiset toimituskustannukset.

Paketoimme kaikki lähetyksemme aina mahdollisimman huolellisesti, mutta emme valitettavasti pysty takaamaan ettei paketti saa lainkaan kolhuja matkan aikana. Me teemme jokaisen paketin kohdalla sen minkä pystymme takaamaan tuotteiden pysyvän ehjinä ja vahingoittumattomina, mutta siihen emme pysty vaikuttamaan kuinka paketteja käsittelevät ihmiset niitä kohtelevat.
Jos kuitenkin jostain syystä tilauksesi saapuu perille vahingoittuneena, ota meihin saman tien yhteyttä ja mahdollisuuksien mukaan toivomme saavamme myös valokuvan vahingoittuneesta paketista/tuotteesta.
Voimme hyvittää vahingoittuneen tuotteen kolmella tavalla:
- vahingoittuneen tuotteen arvoinen lahjakortti käytettäväksi seuraavan tilauksen yhteydessä
- hyvitys suoraan asiakkaan tilille
- seuraavan tilauksen toimittaminen toimituskuluitta

Teemme mielellämme yhteistyötä myös ravintoloiden sekä kauppojen kanssa. Mikäli etsit ravintolaasi tai kauppaasi aitoja italialaisia tuotteita ja makuja, otathan meihin yhteyttä info@italianherkut.fi tai 0504130509.

Jos haluat ehdottaa valikoimaamme sinulle tuttuja tuotteita, kuulemme mielellämme ehdotuksia!

Teemme myös mielellämme yhteistyötä eri yritysten kanssa. Jos olet kiinnostunut tuotteistamme niin otathan meihin yhteyttä!

Toivomme antavamme jokaiselle asiakkaallemme mieluisan kokemuksen tuotteidemme parissa, oli se sitten paluu tuttujen tuoksujen ja makujen maailmaan tai herkullisia makuelämyksiä uusien tuotteiden parissa.

 

Yhteystietomme


Sähköposti: info@italianherkut.fi
Puhelin: (FIN/ITA)-0504130509, (ITA)-0443434648 puhelin 09.00-17.00

Osoite: Linnankatu 21, 20100 Turku.