Gnocchi di patate
Gnocchien valmistaminen sprint-jauhoja käyttämällä on huomattavasti nopeampaa ja yksinkertaisempaa kuin traditionaalisella tavalla valmistaminen.

Valmistaaksesi esimerkiksi 500grammaa gnoccheja (3 annosta) kaada 250 grammaa gnocchi sprint -jauhot sekoittaen 250ml:n kylmää vettä. Älä kaada vettä jauhojen joukkoon, vaan päinvastoin.

Työstä ...
Gnocchien valmistaminen sprint-jauhoja käyttämällä on huomattavasti nopeampaa ja yksinkertaisempaa kuin traditionaalisella tavalla valmistaminen.

Valmistaaksesi esimerkiksi 500grammaa gnoccheja (3 annosta) kaada 250 grammaa gnocchi sprint -jauhot sekoittaen 250ml:n kylmää vettä. Älä kaada vettä jauhojen joukkoon, vaan päinvastoin.

Työstä taikinaa kunnes se on sileää ja notkeaa.

Jaa taikina moneksi pitkäksi pitkoksi, paksuudeltaan pitkot saavat olla n.2-3cm. Leikkaa pitkot pieniksi gnocchipaloiksi. Nosta palat jauhoitetulle pinnalle.

Vedä gnocchipalat "riga gnocchi" -keittiötyövälineen päällä kevyesti peukalolla painaen.

Jätä gnocchit lepäämäät 15 minuutiksi.

Valmiit gnocchit voi hyvin myös pakastaa ennen keittämistä, myöhempää käyttöä varten.

Keitä gnocchit kattilassa runsaassa, kiehuvassa vedessä (lisää suola) n.1-2 minuuttia. Ota gnocchit kattilasta heti niiden tullessa pintaan.

Tarjoile itsevalitseman kastikkeen kanssa. Buon appetito!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ainekset
1kg perunoita
1 kananmuna
300grammaa jauhoja
suola

Gnocchien valmistus aloitetaan perunoista: pese perunat, mutta älä kuori. Laita perunat kattilaan kiehuvaan suolattuun veteen. Suosittelemme gnocchien tekoon käytettävän jauhoisia punaisia perunoita.

Kuori keitetyt perunat lämpiminä, muussa ne ja laita ne jauhoitetulla pinnalle.

Lisää hyppysellinen suolaa, jauhot ja työstä kunnes taikina on jämäkkää mutta pehmeää. Lisää kananmuna ja jatka taikinan työstämistä kunnes taikina on sileää ja jämäkkää.

Jaa taikina moneksi pitkäksi pitkoksi, paksuudeltaan pitkot saavat olla n.2-3cm. Leikkaa pitkot pieniksi gnocchipaloiksi. Nosta palat jauhoitetulle pinnalle.

Vedä gnocchipalat "riga gnocchi" -keittiötyövälineen päällä kevyesti peukalolla painaen.

Jätä gnocchit lepäämäät 15 minuutiksi.

Valmiit gnocchit voi hyvin myös pakastaa ennen keittämistä, myöhempää käyttöä varten.

Keitä gnocchit kattilassa runsaassa, kiehuvassa vedessä (lisää suola) n.1-2 minuuttia. Ota gnocchit kattilasta heti niiden tullessa pintaan.

Tarjoile itsevalitseman kastikkeen kanssa. Buon appetito!

Gnoccheja voi valmistaa erivärisiä, esimerkiksi lisäämällä lusikallinen tomaattikastiketta, keitettyä pinaattia tai mustekalan mustetta (lisää vain jos tarjoilet gnocchit kalakastikkeen kanssa).

lisää

Gnocchi di patate 6 tuotetta

Näytetään 1 - 6 / 6 tuotteesta
Näytetään 1 - 6 / 6 tuotteesta