Luettelo tuotteista valmistajittain Molino Spadoni

Jo vuodesta 1445 Coccolian mylly, valmistettu Ravennassa sekä Forlissa, jauhaa viljanjyviä.

Molino Spadoni


Molino Spadoni


Jo vuodesta 1445 Coccolian mylly, valmistettu Ravennassa sekä Forlissa, jauhaa viljanjyviä. Ja vuodesta 1923 tämä historiallinen mylly kuuluu Spadonin suvulle. Tänä päivänä Molino Spadoni on maan johtava yritys jauhonmyynnissä. Ravennassa yritys valmistaa laajaa valikoimaa erilaisia korkealaatuisia jauhoja, jotka takaavat erinomaisen lopputuloksen niin kotikäytössä kuin ammattikeittiössä.


GRAN MUGNAIO 00
Sopii hyvin niin suolaisiin leipomuksiin kuin makeisiin herkkuihin. Gran Mugnaion (W 80-140 glutine 10,0%) paakkuuntumaton jauhotyyppi "00" sopii hyvin myös gnocchien ja valkokastikkeen sekä käsintehdyn tuorepastan tekoon.


MANITOBA-JAUHO (W 330-360)
Manitoba-jauhoa kutsutaan myös amerikkalaiseksi jauhoksi, sillä tämä jauho valmistetaan Amerikassa sekä Kanadassa kasvavasta viljasta. Manitoba-jauho on tyyppiä 0, ja se sisältää enemmän proteiinia sekä gluteiinia. Korkean gluteiini-sekä proteiinipitoisuutensa vuoksi jauho soveltuu hyvin leivän valmistamiseen sekä pitkän kohotuksen vaativien makeiden leivonnaisten valmistukseen.


PIZZAJAUHOJA (W 200-240)
Gran Mugnaion "00" jauhot on ammattilaispizzajauho kaikille ketkä haluavat valmistaa perinteisiä pizzoja kotona, kuivahiivaa käyttäen. Jyvät ovat tarkoin valitut ja hienomurskatut säilyttäen notkeuden pastataikinaa tehdessä sekä hyvän kohoamisen. Jauhossa on paljon gluteiinia, mikä auttaa pastataikinaa pysymään kohonneena pitkään tehden pizzasta maukkaamman, rapeamman ja ennen kaikkea helpommin sulatettavan.


PREMIUM PASTA
Premium pasta -jauho on täydellinen käyttövalmis sekoitus jonka Mulino Spadoni on kehittänyt yhdistämällä 00 jauhon (hieno vehnäjauho) maun ja helpon työstettävyyden pastan pastan keitinajan kestävyyden kanssa. tämä jauho sopii hyvin tyypillisten välimeren munattomien pastojen valmistukseen, kuten orecchiette, strozapreti ja trofie. Premium pasta sopii hyvin työstettäväksi pastakoneella, sillä pastaan jää rouhea pinta kuitenkaan menettämättä hienon vehnäjauhon elastisuutta tai makua.

lisää
Näytetään 1 - 12 / 12 tuotteesta
Näytetään 1 - 12 / 12 tuotteesta